Rólam

Üdvözöllek nálam, Látogató!

Én 2004 óta viselem ezt a raszta haj szerkezetet (dreadlock), sajnos az én indulásomkor nem volt semmilyen megbízható forrás, leírás az interneten, hogyan is válik a kóc szép szabályos tinccsé. Őszintén bevallom, majdnem egy évig madárfészek fejjel rohangáltam mindennapjaimban, mire rájöttünk legjobb barátommal (szintúgy raszta haja volt), hogy mi is az a horgolás, hogyan kell csinálni. Elkövetkezett ezek után majd 2 év próbálkozás, kísérletezés, melynek tapasztalatait a Tippek és tanácsok menüpont alatt gyűjtöttem össze. Főleg itt gondolok az urbán legendákra és javításra, melyeket próbáltam alaposan kifejteni külön-külön menüpontokban.

Mások dreadlock-jával (raszta haj angol, mondhatni hivatalos neve) 2005 után kezdtem el foglalkozni, azaz több mint 14 éve foglalkozom általánosságban a témával. Rengeteg külföldi és haza oldalt, videót rágtam végig, magamon folyamatosan kísérleteztem – és nem titkolom, másokon – is akik jöttek hozzám javíttatni, készíttetni (nem, hosszabbíttatni nem, azt csak 2011 óta csinálom).

Nemzetközi rasztázások

2016 óta nem csak hozzám érkeznek külföldiek is, hanem néha ki hoppanok a külvilágba rasztát csinálni. Nem csak a más kultúrába ágyazódott dreadlockok az érdekesek számomra, hanem amilyen “embertípusok” hajaival dolgozhatok egy-egy ilyen alkalommal. A külhoni magyarok mindig is jártak hozzám, viszont 60 éves lengyel bácsikától kezdve, angol újságíró srác, szét gyúrt jamaikai apuka, mexikói diáklány, skót goás nénike, indiai eszméletlen dús hajú lány, ausztráliai ios programozó, nigériai pácienseim segítenek abban, hogy minél több hajtípuson kipróbáljam módszereimet.

rasztajavitas.hu Szücsi skócia edinburgh raszta készítés, raszta javítás

A Rasztajavitas.hu gyorstaplaló történelme

Rasztajavitas.hu Infografika Történet

Ezekkel a tapasztalatokkal rendelkezem, remélem bízol szakértelmemben, és hozzám fordulsz majd rasztád ügyében!

Szücsi

rasztajavitas.hu facebook url
rasztajavitas.hu youtube csatornája