rasztajavitas.hu logo kép raszta készítés, raszta javítás

A raszta kérdőív

2020-2023

Úgy hisszük, hasznos lehet most pár raszta kérdőív. Egy nem éppen szokványos éveken vagyunk túl. Így a raszták – illetve az ilyen hajra vágyók – szokásai sem az eddig elvártak szerint alakultak. Pont ezért találsz is lentebb kategorizálva kérdőíveket a utóbbi éveidre vonatkozóan.

Kérlek járulj hozzá a tudásunk bővüléséhez és a még jobb szolgáltatási minőség eléréséhez azzal, hogy válaszolsz nekünk pár kérdésre.

A kérdőíveket lentebb találod meg!

“A rasztának tettekkel kevert művészetnek kell lennie.”

A fejlődés a lényeg, nem pedig az, hogy évekig megtartsak egy általam jónak vélt szintet.

Raszta Kérdőív

Mindenki életébe bele szól sajnos nem rövidke időre a világjárvány és annak hatásai. Tele a média statisztikákkal, de a rasztákat ki vizsgálja? Hát pont ezért is van erre a kérdőívre szükség, azon belül pedig a válaszaidra!

(Nem csak rasztáknak)

A raszták mindennapjainak, heteinek és évinek megértéséhez nem lehet egyszerre mindenkivel kapcsolatot tartani. De kikérdezni a tevésüket-vevésüket annál inkább egy ilyen fajta online kérdés sorral.

(Csak rasztáknak)

Ez a kérdőív minden olyan kérdésre próbál választ kapni, mely jobban segíti a rasztázókat, hogy az ügyfelek náluk töltött idejét minél kényelmessé tegyék.

(Nem csak rasztáknak)

Mi közel sem a minimumra törekszünk

Raszta szolgáltatásaink

Ami miatt kérdezem tőled ezeket az adatokat az nem más, minthogy a mozdulatokon túl fejben is fejlődhessünk a raszta mesteri mivoltban. Ezzel pedig  – valljuk be – Te sem jársz rosszul. Hiszen így jobb rasztákat tudunk csinálni, online is elérhető dreadlock tudásbázisunk a megszerzett információink alapján tudom bővíteni.

Nem szeretnél Szegedre utazni egy raszta művelet miatt?

Házhoz megyünk hozzád!

Amelyik város közel van hozzád ezek közül, annál regisztrálj házhoz menés ügyében a képre kattintva. Szólunk, amikor látjuk azokat a napokat, amikor feléd mennénk.

Keress fel minket, hogyha szép rasztát szeretnél!

raszta tartalmak Neked

Élvezd a raszta témákat havonta egyszer

Hírlevél

Képek forrása: