Igen! Jó úton vagy az álom rasztád felé.

Íme, itt vagy! Elérkeztél ahhoz a ponthoz, hogy rasztát készíttess, megszépítsd a már meglévő tincseket, vagy bevállalj egy hosszabbítást.
Mindemellett a raszta árak is megtekinthetőek az egyes szolgáltatások oldalán. Legyen hát! Válassz magadnak utat a raszta világba az alábbiak közül! Az árakat sávosan adtam meg, hiszen teljes képletet lehetne írni ahhoz, hogy előre, pontosan meg tudd magadnak határozni az összeget, amennyit álmod megvalósítására szánnál.

Raszta árak szolgáltatások szerint

Egyszer el kell, hogy készüljön ez a hajviselet. De nem mindegy hogyan. A teljes élete eldől abban a pillanatban, amikor elkészül a raszta. Stabil és jó állapotú? Nagyon fontos az alapjának minősége hosszú távon.

Szükséges rossz, hogy időnként szépítő horgolás szükségeltetik a raszta hajon. De hogy milyen sűrűn, és meddig tart az ki, az kizárólag a raszta javító tudásán múlik.

Mindig van egy ideálisan elképzelt raszta haj hossz, amit mindenki elképzel magának. Ha még sok évnyi növesztés lenne azt elérned, ne várj tovább. Egy nap alatt bármilyen hosszúra toldható a rasztád.

Egyéb szolgáltatások

Nem szeretnél véglegesen raszta maradni? Ideiglenes rasztát szeretnék csak egy szezonra? Esetleg fonással párosítanád a dolgot? Ez kell neked!

Az Afro fonás szolgáltatásunk teljes fejes hajtömeg befonását kínálja, két változatban: rövid (vállig érő) és közepes hosszúságú (könyökig érő). Az árak tartalmazzák mind a póthaj beszerzését, mind a fonást, a tincsek átlagos vastagsága pedig 9-11 mm-es átmérőjű.

Gyakran ismételt kérdések dreadlock készítés előtt

Hasznos információk a legelején sűrűn elhangzó mondatokra vonatkozóan. A raszta árak viszont a konkrét szolgáltatásoknál találhatóak meg.

A művelet nem bonyolult, viszont szükségünk lesz pár olyan jelentős információra a vágyaid tekintetében, mely nélkül nem fogunk tudni továbblépni az árajánlatra és azt követően az időpont foglalásra. A kívánt szolgáltatás menüpontjában megtalálod listába szedve, hogy milyen adatokat / fotókat küldj el számunkra. Ez után pedig minden menni fog a maga útján a rasztázásod felé.

Mindenki más mérettől vállalja el a raszta haj készítését (amennyiben pedig már elkészült a raszta, hosszabbítani lehet bármekkora méretre). Mi a minimum 10 cm-t vállaljuk. Ez alatt pedig nem a leghosszabb hajszáladat értem, hanem a legrövidebb hajszálat.

Ez a kikötés nem azért lett kitalálva, hogy csak nagy és szép rasztákat készíthessünk (meg ezeknek az árát vegyük át az illetőtől). Van egy bizonyos méret, ami alatt nem lehet véglegesen, biztosan összeállítani a hajat rasztává.

Semmi probléma! Nem kell, hogy mindenhez (is) érts. Itt van egy kis segítség, hogy könnyebben navigálj a raszta világban.

Akkor van szükséged raszta haj készítésre, amikor még egyáltalán nincsen raszta a fejeden. Ez maga a raszta keletkezésének folyamata.

Amennyiben már van raszta hajad, de az nem kellő minőségű, kiállnak belőle a hajszálak, fejed tövén le van nőve már a normális haj, akkor a raszta haj javítása lesz a te kívánalmad.

Teljesen mindegy, hogy jelen pillanatban raszta vagy-e vagy sem. A raszta haj hosszabbítás során az aktuális hajhosszodnál nagyobb  méretben fogod megkapni végleges rasztádat és annak hosszát. Természetesen ha már raszta vagy, akkor meglévő tincseid végére fognak menni a hosszabbítás tincsek. Ha pedig még nem vagy raszta, akkor elkészítjük a fejeden a raszta alapot, amire illeszteni lehet a toldásokat.

Nem szeretnél Szegedre utazni egy raszta művelet miatt?

Házhoz megyünk hozzád!

Amelyik város közel van hozzád ezek közül, annál regisztrálj házhoz menés ügyében a képre kattintva. Szólunk, amikor látjuk azokat a napokat, amikor feléd mennénk.

Ajánlások

A hatalmas távolság ellenére, azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert …

… számomra fontos, hogy a dreadjeim, hozzáértő, igényes és gondos, szakszerű ellátást kapjanak. Az utazási időm durván 3 óra egy irányba, de tortétlenül járok Szűcsihez mar lassan két éve. De az eredmény miatt mindig megéri. Kedves, interaktív a beszélgetések folyamán és szinte otthon érzed magad a studióban ahol készíti a hajad. Bátran ajánlom akárkinek!
raszta készítés, raszta javítás Fawkes Oliver Rasztajavitas.hu Ajánlás
Fawkes Oliver
Miskolc
… csak jó visszajelzéseket láttam róla, és azt akartam hogy tökéletes legyen a hajam. A távolság ellenére is mindenkinek ajánlom. Gyors, fájdalommentes, hibátlan munka.
raszta javítás, raszta készítés Szabó Marcell Rasztajavitas.hu Ajánlás
Szabó Marcell
Baja
… tudtam, hogy a rasztáim itt készülhetnek el a legjobb áron, a legjobb minőségben, és a legjobb kezekben között. Mindenkinek merem ajánlani, bármilyen messziről is kíván utazni, mert itt készül a legjobb raszta.
Bezerics Áron Rasztajavitas.hu Ajánlás raszta javítás, raszta készítés
Bezerics Áron
Székesfehérfár

Ingyenes ebook az ügyfeleknek: a raszta szolgáltatások tudatos alkalmazása

Nagyon segítségünkre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok, amiket megtudhatunk Tőled, és csakis általad juthatunk ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönöm segítségedet!

Szücsi

A Rasztajavitas.hu alapítója

Ingyenes ebook a raszta haj tisztításáról

Hoppá! Jól látom?

Okos gyereknek tűnsz!

Akinek pedig van egy kis esze, az csatlakozik a legfontosabb közösségi médiában hozzánk, hiszen nem akar lemaradni semmi jó raszta tartalomról. Na ugye, hogy jól sejtettük ezt rólad!

raszta tartalmak Neked

Élvezd a raszta témákat havonta egyszer

Hírlevél