Raszta haj javítás

Ha már elég régóta nem volt meghorgolva a dreadlock hajad, vagy szétcsúszott valami “hiba” folytán a rasztád, esetleg csak szépíteni akarsz rajta, mert mondjuk hurkok keletkeztek rajta, vagy összenőttek a tincseid, akkor lesz erre szükséged.

Raszta javítás árak: 5.000 Ft - 50.000 Ft

(Számla igényed előre jelezd!)

raszta haj javítás

Raszta javítás válogatott referenciáim

Mit kell tenned, ha ilyet akarsz?

Itt láthatod a lépéseket, hogy hogyan is jelentkezhetsz be hozzám. Küldj nekem egy levelet vagy írj Facebookon az alábbi információkkal.

Készíts 2-3 képet a hajadról jelenlegi állapotában. Minél jobb minőségű képre van szükség, és több oldalról. Majd csatolod üzenetedhez.

Írj időpontokat, mikor érsz rá rasztát horgoltatni. Sorolj fel nyugodtan 3-5-7 dátumot is, mert nekem is eléggé tele lesz a naptáram.

Ajánlások

A hatalmas távolság ellenére, azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert …

… a referenciáit végignézve kifogástalannak találtam a munkáit. Ha egyszer egy ilyen komoly döntésre adja az ember a fejét, azzal legyen maximálisan megelégedve, Én az vagyok. A pozitív vélemények is erre a döntésre sarkalltak.
raszta javítás, raszta készítés Dörgő Daniella Rasztajavitas.hu Ajánlás
Dörgő Daniella
Tiszafüred
A hatalmas távolság ellenére azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert profi, minőségi munkát kapok és olyan raszta tincseket viselhetek, amilyet megálmodtam. És mindezt persze nagyon jó áron :)!
raszta javítás, raszta készítés Ambrus Sára Rasztajavitas.hu Ajánlás
Ambrus Sára
Pécs
… igényes rasztát szerettem volna. A Google képkereső alapján Szegedre vezetett az utam. Nem csalódtam, szuper hajam lett. Nem utolsó sorban nagyon kedves vendéglátásban volt részem!
Bar Anita Rasztajavitas.hu Ajánlás raszta javítás, raszta készítés
Bar Anita
Érd

Nagyon segítségemre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok,amiket megtudhatok Tőled, és csakis általad juthatok ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönöm segítségedet!

Szücsi

A Rasztajavitas.hu alapítója

Hoppá! Jól látom?

Okos gyereknek tűnsz!

Akinek pedig van egy kis esze, az csatlakozik a legfontosabb közösségi médiában hozzám, hiszen nem akar lemaradni semmi jó raszta tartalomról. Na ugye, hogy jól sejtettem ezt rólad!

raszta tartalmak Neked
Élvezd a raszta témákat havonta egyszer
Hírlevél