A dreadlockra ártalmas tárgyak

Vannak igazán veszélyes tárgyak, mint a kés, amibe bele is eshetünk… de én nem ezekről fogok beszélni, hanem a kellemetlenekről.

Tépőzár

Szinte a sok kicsiny karom arra vár, hogy közelíts rasztáddal feléjük. Mérhetetlenül bele tudnak kapaszkodni a raszta tincsekbe, és roncsolják azt. Végül is a kis kampók kitépik a szépen visszahorgolt- összeállt hajszálakat, teljes mértékben ellenünk (és a természet ideje ellen) dolgozik. Másik nem kis mértékű szempont pedig,hogyha fejbőr közeli helyen kap el minket, igazán fájdalmas művelet lesz kikecmeregni fogásából.

Cipzár

Méghozzá nem is a kis szerkezet,amit húzogatunk, hanem a fogak. Hát azok is igazán bele tudnak kapaszkodni a hajunkba. Méghozzá nagy valószínűséggel öltözéskor fog elkapni minket, amikor hatalmas mozdulatokat teszünk,vagyis a rántás, mely a fájdalmat fogja okozni, igazán nagy lesz. Csak óvatosan!

Napszemüveg

Nem is hinnétek el, vannak olyan napszemüvegek, amiket a fül mögötti részüknél annyira kókányan csinálnak meg,hogy egy kisebb horgot képeznek, ami levevéskor szépen a haj tövébe bele kapaszkodik. Ilyenkor aztán óvatosan huza-vonázhatunk előre-hátra a szemüveggel (ezzel nem túl vagány Terminátor pillanatot idézve elő magunknak), mire le tudjuk venni a fejünkről a lehető legkevesebb hajszál brutális kitépésével.

Facebook Comments Box
Ez biztosan nem csak Neked volt érdekes, oszd meg másokkal: