fbpx
rasztajavitas.hu logo kép raszta készítés, raszta javítás

A raszta

2020-2021 Kérdőív

Egy nem éppen szokványos évben vagyunk. Így a raszták – illetve az ilyen hajra vágyók – szokásai sem az eddig elvártak szerint alakultak. Pont ezért találsz is lentebb kategorizálva kérdőíveket az idei évedre vonatkozóan.

Kérlek járulj hozzá a tudásunk bővüléséhez és a még jobb szolgáltatási minőség eléréséhez azza, hogy válaszolsz nekünk pár kérdésre.

A kérdőíveket lentebb találod meg!

“A rasztának tettekkel kevert művészetnek kell lennie.”

A fejlődés a lényeg, nem pedig az, hogy évekig megtartsak egy általam jónak vélt szintet.

Raszta Kérdőív

Mindenki életébe bele szól sajnos nem rövidke időre a világjárvány és annak hatásai. Tele a média statisztikákkal,de a rasztákat ki vizsgálja? Hát pont ezért is van erre a kérdőívre szükség, azon belül pedig a válaszaidra!

(Nem csak rasztáknak)

A raszták mindennapjainak, heteinek és évinek megértéséhez nem lehet egyszerre mindenkivel kapcsolatot tartani. De kikérdezni a tevésüket-vevésüket annál inkább egy ilyen fajta online kérdés sorral.

(Csak rasztáknak)

Ez a kérdőív minden olyan kérdésre próbál választ kapni, mely jobban segíti a rasztázókat, hogy az ügyfelek náluk töltött idejét minél kényelmessé tegyék.

(Nem csak rasztáknak)

Raszta szolgáltatásaim

Ami miatt kérdezem tőled ezeket az adatokat az nem más, minthogy a mozdulatokon túl fejben is fejlődhessek a raszta mesteri mivoltomban. Ezzel pedig  – valljuk be- Te sem jársz rosszul. Hiszen így jobb rasztákat tudok csinálni, online is elérhető dreadlock tudásbázisom a megszerzett információim alapján tudom bővíteni.

Keress fel, hogyha szép rasztát szeretnél!

raszta tartalmak Neked
Élvezd a raszta témákat havonta egyszer
Hírlevél

Képek forrása: