fbpx
rasztajavitas.hu logo kép raszta készítés, raszta javítás

Új Facebook oldalon vagyok elérhető

A raszta

2020 Kérdőív

Egy nem éppen szokványos évben vagyunk. Így a raszták – illetve az ilyen hajra vágyók – szokásai sem az eddig elvártak szerint alakultak. Pont ezért találsz is lentebb kategorizálva kérdőíveket az idei évedre vonatkozóan.

Kérlek járulj hozzá a tudásunk bővüléséhez és a még jobb szolgáltatási minőség eléréséhez azza, hogy válaszolsz nekünk pár kérdésre.

A kérdőíveket lentebb találod meg!

“A rasztának tettekkel kevert művészetnek kell lennie.”

A fejlődés a lényeg, nem pedig az, hogy évekig megtartsak egy általam jónak vélt szintet.

Raszta Kérdőív

Mindenki életébe bele szól sajnos nem rövidke időre a világjárvány és annak hatásai. Tele a média statisztikákkal,de a rasztákat ki vizsgálja? Hát pont ezért is van erre a kérdőívre szükség, azon belül pedig a válaszaidra!

(Nem csak rasztáknak)

A raszták mindennapjainak, heteinek és évinek megértéséhez nem lehet egyszerre mindenkivel kapcsolatot tartani. De kikérdezni a tevésüket-vevésüket annál inkább egy ilyen fajta online kérdés sorral.

(Csak rasztáknak)

Ez a kérdőív minden olyan kérdésre próbál választ kapni, mely jobban segíti a rasztázókat, hogy az ügyfelek náluk töltött idejét minél kényelmessé tegyék.

(Nem csak rasztáknak)

Jelenleg futó árcsökkentő akciók rasztázáshoz

raszta készítés mozis napok

Raszta szolgáltatásaim

Ami miatt kérdezem tőled ezeket az adatokat az nem más, minthogy a mozdulatokon túl fejben is fejlődhessek a raszta mesteri mivoltomban. Ezzel pedig  – valljuk be- Te sem jársz rosszul. Hiszen így jobb rasztákat tudok csinálni, online is elérhető dreadlock tudásbázisom a megszerzett információim alapján tudom bővíteni.

Keress fel, hogyha szép rasztát szeretnél!

raszta tartalmak Neked
Élvezd a raszta témákat havonta egyszer
Hírlevél

Képek forrása: