Hajszesz a dreadlockra

Bármilyen drogériában, fodrászkellékesben találsz hajeszeket, rengeteg féle-fajta létezik, és nagyon hasznosak számunkra IS. Pár száz forintért kaphatók nagyon jók, amit hónapokig tudsz használni. Amit nagyon meg kell figyelned, hogy hajmosás utánit, ne hajmosás közbenit vegyél, mert azt nem tudod használni átlagos hétköznapjaidban (ki kell mosni a hajadból, ami tudjuk, hogy nem egy gyors folyamat).
Azért jó a hajszesz, mert mint a nevében is benne van, van alkohol tartalmú is,ami fertőtleníti a hajadat, van hajnövekedés serkentő, korpára való,gombára való, vagy csak egyszerűen illatot ad a fejednek. Szerintem nem is kell itt többet csépelnem a billentyűzetet, ezen felsorolt okok bárkinek elegendők egy pár száz forintos kiegészítésért, ami ennyi haszonnal jár. A hajnövesztő, növekedésserkentő hatása miatt mindenkinek ajánlom, ki ne szeretne dús, egészséges,erős hajat, rasztát most és a jövőben is?
Tanács: úgy haj szeszelj, hogy az alkohol tartalmúaknak ténylegesen alkohol szaga is van, vagyis amikor alkalmazod, akkor 24-48 óráig ne nagyon menj üzleti tárgyalásra, vagy randira mert zavaró lehet partnerednek az ismerős (és ebben az esetben félrevezető) illat.

raszta haj tisztítása
Facebook Comments Box
Ez biztosan nem csak Neked volt érdekes, oszd meg másokkal: