Raszta haj készítés

Jó ha tudod, amennyiben normális (azaz nem dreadlock), lehetőleg hosszú hajból szeretnél szép, egyforma nagyságú, kemény tehát stabil raszta tincseket készíttetni velem, akkor egy jó tízen- órahosszán keresztül fogom birizgálni a fejed a várt eredmény érdekében. Közben kérdéseidre válaszolva, elmondok minden tudnivalót a raszta hajról, karbantartásáról, ápolásáról.

Raszta készítés árak: 25.000 Ft-100.000 Ft

(Számla igényed előre jelezd!)

raszta haj készítés

Raszta készítés válogatott referenciáim

Mit kell tenned, ha ilyet akarsz?

Itt láthatod a lépéseket, hogy hogyan is jelentkezhetsz be hozzám. Küldj nekem egy levelet vagy írj Facebookon az alábbi információkkal.

Készíts 2-3 képet a hajadról jelenlegi állapotában, majd csatolod üzenetedhez.

Mérd meg, átlagosan hány cm hosszú jelenlegi hajad méreted.

Nem a leghosszabb, nem a legrövidebb része számít, az átlag méretre lesz szükségünk.

Keress neten (a Google a barátod) 2-3 képet rasztákról, milyen vastag tincseket is szeretnél. Hossz és szín nem számít a képeknél, csak az egész stílust akarjuk most belőni. Ezeket a képeket is csatold.

A visszahorgolás azt jelenti, hogy a tincs úgy végződik,mint egy ujj, vagy egy szivar. Ebből következően a visszahorgolatlan vég pedig olyan, mintha sima hétköznapi hajban végződne a tincsek mindegyike.

Írd meg vissza akarod-e horgoltatni majd a raszta tincseid végét vagy sem.

Írj időpontokat, mikor érsz rá rasztát hosszabbíttatni. Sorolj fel nyugodtan 3-5-7 dátumot is, mert nekem is eléggé tele lesz a naptáram.

Azt tartsd szem előtt, hogy 2-4 héten belül nem igazán szokott szabad időpontom lenni. Így hát 1-6 héten belül legyenek elszórva azok a kis rakoncátlan időpontok.

Ajánlások

A hatalmas távolság ellenére, azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert …

… hosszú keresgélés után ő tűnt a legsokoldalúbbnak (toldás, vastagság , stb ) . Emellett minden kérdésemre érthető és pontos válaszokat kaptam . Jól döntöttem !
Sike Zoltán
Budapest
… részletes tájékoztatást találtam a honlapon a raszta hajról, ami nagy segítségemre volt a végleges döntésben. A választásomat az is elősegítette, hogy nagyon tetszetős munkák képeit találtam a különböző közösségi oldalakon, illetve az olvasott vélemények alapján igényes, tartós, és fájdalommentes folyamatot ígért. (Nem az volt mert nekem fájt :).)
raszta készítés, raszta javítás Szabó Zsófia Rasztajavitas.hu Ajánlás
Szabó Zsófia
Kecskemét
… láttam a szép munkáit a neten és szerintem megéri utazni, ha később tudod, hogy az eredmény tökéletes lesz.
raszta javítás, raszta készítés Varga Júlia Rasztajavitas.hu Ajánlás
Varga Júlia
Dunaszentmiklós

Nagyon segítségemre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok,amiket megtudhatok Tőled, és csakis általad juthatok ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönöm segítségedet!

Szücsi

A Rasztajavitas.hu alapítója

Hoppá! Jól látom?

Okos gyereknek tűnsz!

Akinek pedig van egy kis esze, az csatlakozik a legfontosabb közösségi médiában hozzám, hiszen nem akar lemaradni semmi jó raszta tartalomról. Na ugye, hogy jól sejtettem ezt rólad!

raszta tartalmak Neked
Élvezd a raszta témákat havonta egyszer
Hírlevél