Ajánlások rasztáktól

A hatalmas távolság ellenére, azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert …

… számomra fontos, hogy a dreadjeim, hozzáértő, igényes és gondos, szakszerű ellátást kapjanak. Az utazási időm durván 3 óra egy irányba, de tortétlenül járok Szűcsihez mar lassan két éve. De az eredmény miatt mindig megéri. Kedves, interaktív a beszélgetések folyamán és szinte otthon érzed magad a studióban ahol készíti a hajad. Bátran ajánlom akárkinek!

Fawkes Oliver

Miskolc

… képek alapján az elvégzett munka nagyon precíznek tűnt, és ezt én is tapasztaltam, és emellett még gyorsan is végzi munkáját. Pluszba még hozzátennék annyit, hogy nagyon szimpatikus a fickó!

Sariczki Szabolcs

Orosháza

… hosszú keresgélés után ő tűnt a legsokoldalúbbnak (toldás, vastagság , stb ) . Emellett minden kérdésemre érthető és pontos válaszokat kaptam . Jól döntöttem !

Sike Zoltán

Budapest

… részletes tájékoztatást találtam a honlapon a raszta hajról, ami nagy segítségemre volt a végleges döntésben. A választásomat az is elősegítette, hogy nagyon tetszetős munkák képeit találtam a különböző közösségi oldalakon, illetve az olvasott vélemények alapján igényes, tartós, és fájdalommentes folyamatot ígért. (Nem az volt mert nekem fájt :).)

Szabó Zsófia

Kecskemét

… a megbízhatóság számomra fontosabb, mint a távolság. Ha szolgáltatást vásárolok, biztos akarok lenni benne, hogy azt kapom, és akkor amikorra az meg van beszélve. Szerencsére nem kellett csalódnom…. egy párszor még szerintem meg fogom tenni ezt a pár órás utat.

Magyar Róbert

Ócsárd

…mert jól dolgozik, ár érték arányban kiváló és a kellemes környezetbe jó visszajárni!

Kiss Simon

Bogács

… láttam a szép munkáit a neten és szerintem megéri utazni, ha később tudod, hogy az eredmény tökéletes lesz.

Varga Júlia

Dunaszentmiklós

… a referenciáit végignézve kifogástalannak találtam a munkáit. Ha egyszer egy ilyen komoly döntésre adja az ember a fejét, azzal legyen maximálisan megelégedve, Én az vagyok. A pozitív vélemények is erre a döntésre sarkalltak.

Dörgő Daniella

Tiszafüred

A hatalmas távolság ellenére azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert profi, minőségi munkát kapok és olyan raszta tincseket viselhetek, amilyet megálmodtam.
És mindezt persze nagyon jó áron :)!

Ambrus Sára

Pécs

… bíztam a rasztamester több éves tapasztalatában és a meggyőző munkáiban. Csak ajánlani tudom!

Kovács András

Kaposújlak

… csak jó visszajelzéseket láttam róla, és azt akartam hogy tökéletes legyen a hajam. A távolság ellenére is mindenkinek ajánlom. Gyors, fájdalommentes, hibátlan munka.

Szabó Marcell

Baja

… a legjobb minőségű rasztát szerettem volna magaménak tudni. Emellett szeretek új embereket megismerni. Úgy érzem megérte!

Szabó Roland

Budapest

… hosszútávra terveztem a rasztaságot, így olyan személyt kerestem, aki munkájára igényes! Egy ismerősömnek készített rasztát, megnéztem a munkáit és meggyőzött! Csak ajánlani tudom!

Biczó Árpád

Makó

A hatalmas távolság ellenére azért választottalak, mivel a környékünkön nem ismertem olyat, aki értene is hozzá, én pedig ha a hajamról van szó, akkor csak minőség jöhet szoba!

Crow Cyphre

Veszprém

… igényes rasztát szerettem volna. A Google képkereső alapján Szegedre vezetett az utam. Nem csalódtam, szuper hajam lett. Nem utolsó sorban nagyon kedves vendéglátásban volt részem!

Bar Anita

Érd

… tudtam, hogy a rasztáim itt készülhetnek el a legjobb áron, a legjobb minőségben, és a legjobb kezekben között. Mindenkinek merem ajánlani, bármilyen messziről is kíván utazni, mert itt készül a legjobb raszta.

Bezerics Áron

Székesfehérfár

rasztajavitas.hu facebook url

rasztajavitas.hu youtube csatornája