A hatalmas távolság ellenére, azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert ...

… számomra fontos, hogy a dreadjeim, hozzáértő, igényes és gondos, szakszerű ellátást kapjanak. Az utazási időm durván 3 óra egy irányba, de tortétlenül járok Szűcsihez mar lassan két éve. De az eredmény miatt mindig megéri. Kedves, interaktív a beszélgetések folyamán és szinte otthon érzed magad a studióban ahol készíti a hajad. Bátran ajánlom akárkinek!

Fawkes Oliver

Miskolc

raszta készítés, raszta javítás Fawkes Oliver Rasztajavitas.hu Ajánlás

… hosszú keresgélés után ő tűnt a legsokoldalúbbnak (toldás, vastagság , stb ) . Emellett minden kérdésemre érthető és pontos válaszokat kaptam . Jól döntöttem !

Sike Zoltán

Budapest

… részletes tájékoztatást találtam a honlapon a raszta hajról, ami nagy segítségemre volt a végleges döntésben. A választásomat az is elősegítette, hogy nagyon tetszetős munkák képeit találtam a különböző közösségi oldalakon, illetve az olvasott vélemények alapján igényes, tartós, és fájdalommentes folyamatot ígért. (Nem az volt mert nekem fájt :).)

Szabó Zsófia

Kecskemét

raszta készítés, raszta javítás Szabó Zsófia Rasztajavitas.hu Ajánlás

Nagyon segítségemre lennél, ha kitöltenél pár anonim kérdőívet a véleményedről, álmaidról, veled történt eseményekről. Hidd el, nagyon is számítanak azok a dolgok,amiket megtudhatok Tőled, és csakis általad juthatok ezekhez a hasznos adatokhoz.

Kattints a képre a kérdőívek listájához

Előre is hálásan köszönöm segítségedet!

Szücsi

A Rasztajavitas.hu alapítója

…mert jól dolgozik, ár érték arányban kiváló és a kellemes környezetbe jó visszajárni!

 

Kiss Simon

Bogács

… láttam a szép munkáit a neten és szerintem megéri utazni, ha később tudod, hogy az eredmény tökéletes lesz.

 

Varga Júlia

Dunaszentmiklós

raszta javítás, raszta készítés Varga Júlia Rasztajavitas.hu Ajánlás

… a referenciáit végignézve kifogástalannak találtam a munkáit. Ha egyszer egy ilyen komoly döntésre adja az ember a fejét, azzal legyen maximálisan megelégedve, Én az vagyok. A pozitív vélemények is erre a döntésre sarkalltak.

 

Dörgő Daniella

Tiszafüred

raszta javítás, raszta készítés Dörgő Daniella Rasztajavitas.hu Ajánlás

Hoppá! Jól látom?

Okos gyereknek tűnsz!

Akinek pedig van egy kis esze, az csatlakozik a legfontosabb közösségi médiákban hozzám, hiszen nem akar lemaradni semmi jó raszta tartalomról. Na ugye, hogy jól sejtettem ezt rólad!

… bíztam a rasztamester több éves tapasztalatában és a meggyőző munkáiban. Csak ajánlani tudom!

 

Kovács András

Kaposújlak

raszta javítás, raszta készítés Kovács András Rasztajavitas.hu Ajánlás

… csak jó visszajelzéseket láttam róla, és azt akartam hogy tökéletes legyen a hajam. A távolság ellenére is mindenkinek ajánlom. Gyors, fájdalommentes, hibátlan munka.

 

Szabó Marcell

Baja

raszta javítás, raszta készítés Szabó Marcell Rasztajavitas.hu Ajánlás

A hatalmas távolság ellenére azért választottam a Rasztajavitas.hu-t, mert profi, minőségi munkát kapok és olyan raszta tincseket viselhetek, amilyet megálmodtam.
És mindezt persze nagyon jó áron :)!

Ambrus Sára

Pécs

raszta javítás, raszta készítés Ambrus Sára Rasztajavitas.hu Ajánlás

… a legjobb minőségű rasztát szerettem volna magaménak tudni. Emellett szeretek új embereket megismerni. Úgy érzem megérte!

 

Szabó Roland

Budapest

… hosszútávra terveztem a rasztaságot, így olyan személyt kerestem, aki munkájára igényes! Egy ismerősömnek készített rasztát, megnéztem a munkáit és meggyőzött! Csak ajánlani tudom!

 

Biczó Árpád

Makó

raszta javítás, raszta készítés Biczo Árpád Rasztajavitas.hu Ajánlás

A hatalmas távolság ellenére azért választottalak, mivel a környékünkön nem ismertem olyat, aki értene is hozzá, én pedig ha a hajamról van szó, akkor csak minőség jöhet szoba

Crow Cyphre

Veszprém

Crow Cyphre Rasztajavitas.hu Ajánlás raszta javítás, raszta készítés

… igényes rasztát szerettem volna. A Google képkereső alapján Szegedre vezetett az utam. Nem csalódtam, szuper hajam lett. Nem utolsó sorban nagyon kedves vendéglátásban volt részem!

 

Bar Anita

Érd

Bar Anita Rasztajavitas.hu Ajánlás raszta javítás, raszta készítés

… tudtam, hogy a rasztáim itt készülhetnek el a legjobb áron, a legjobb minőségben, és a legjobb kezekben között. Mindenkinek merem ajánlani, bármilyen messziről is kíván utazni, mert itt készül a legjobb raszta.

 
 

Bezerics Áron

Székesfehérfár

Bezerics Áron Rasztajavitas.hu Ajánlás raszta javítás, raszta készítés
raszta tartalmak Neked
Élvezd a raszta témákat havonta egyszer
Hírlevél